top of page
Case study slika 001.jpg

PRIMJENA INTERAKTIVNIH EDUKACIJSKIH
SADRŽAJA U GMP I GDP OKRUŽENJU

CASE STUDY 01

Uslijed porasta zapošljavanja, GMP regulirana farmaceutska kompanija koja je naš dugogodišnji klijent traži novo rješenje kako standardizirati  i ubrzati on-boarding proces zaposlenika koji će sudjelovati u GMP aktivnostima (proizvodnja, kontrola kvalitete, logistika, upravljanje kvalitetom).

KAKO SMO RIJEŠILI OVAJ ZAHTJEV

Kreirali smo interaktivni edukacijski sadržaj Uvod u GMP kojem svaki korisnik individualno pristupa preko GxP Synapse e-learning platforme. Sadržaj obuhvaća uvodne informacije o GMP konceptu i regulativi, najvažnije zahtjeve održavanja higijene te praktične upute vezano za integritet podataka.

Brojne interakcije povećavaju učinkovitost procesa učenja što je važno jer se najčešće radi o prvom susretu s GMP pojmovima.

Nakon dostave kontakt podataka novog zaposlenika, edukacijski sadržaj aktiviramo unutar nekoliko sati, a dostupan je 10 dana.

OSTVARENI ISHODI

Značajno je ubrzan, skraćen i pojednostavljen on-boarding proces za nove zaposlenike. Uz ovo, postignut je i puno ujednačeniji prijenos informacija prema novozaposlenima koji se prvi put susreću s GMP temama. 

bottom of page